Istoric

In continuare sunt prezentate cateva din evenimentele, la care compania
DELPHI ELECTRIC, a luat parte de-a lungul existentei sale, evenimente
la care s-au tinut cursuri de specialitate sau prezentari de produse.


Infiintare Companie - 2005
 

 
Compania Delphi Electric a fost infiintata in anul 2005, cand si-a inceput activitatea prin comercializarea si instalarea sistemelor de incalzire si degivrare electrica. In timp, compania si-a extins domeniul de activitate comercializand o mare parte din sistemele de incalzire electrica, asigurand toate accesoriile aferente acestor instalatii, cat si un suport tehnic de calitate.      

 
 
Curs - Bucuresti 24 Oct 2009 
Centrul Incubator de Afaceri, Sector 4, in colaborare cu AREL Bucuresti, 35 participanti.Curs - Alba Iulia 25 Oct 2009 
Sala de conferinte "Precioasa", organizat de DELPHI ELECTRIC, 32 participanti.DELPHI ELECTRIC la Ambient Instal Expo - Cluj 23-27 Feb 2012

Delphi Electric ca reprezentant unic a holdingului FENIX in Romania, a participat alaturi de resellerul sau local firma KARON, la a XXI-a editie a celui mai mare targ transilvanean in domeniul instalatiilor: AMBIENT INSTAL - desfasurat in incinta EXPO Transilvania din Cluj Napoca, intre 23 -27 Februarie 2012. A fost o provocare si o premiera, intrucat este prima expozitie majora la care participam cu un nou stand expozitional, creat special pentru acest fel de evenimente, la care ne dorim sa participam in viitor, impreuna cu partenerii nostri. Cu aceasta ocazie am lansat noul Catalog de produse 2012 - FENIX si DELPHI in limba romana versiunea on-line, cat si un nou pliant publicitar, disponibile incepand cu 1 Martie 2012,  ce constituie un mic cadou de Martisor adresat partenerilor si clientilor nostri. Catalogul va contine 40 de pagini  cu produsele si solutiile noastre de incalzire electrica, pe care le comercializam prin reteaua nationala de parteneri-reselleri.


 

DELPHI ELECTRIC la Romtherm Expo - Bucuresti 24-27 Apr 2012

Delphi Electric, ca reprezentant unic a concernului multinational FENIX in Romania, a participat in perioada 24 - 27 Aprilie 2012 la editia a 17-a a expozitiei internationale pentru echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, ROMTHERM, desfasurata la Bucuresti in cadrul complexului expozitional Romexpo. Cu prilejul acestui eveniment, DELPHI ELECTRIC a lansat in premiera Catalogul de Produse 2012 editie tiparita in limba romana, si reprezinta astfel primul catalog de produse in Romania care cuprinde intreaga gama de sisteme electrice de incalzire. Fiind doua participari la acest eveniment, compania a incercat, si chiar a reusit sa vina cu solutii noi, cum ar fi: Panourile Radiante VEITO, Termostatele Wireless Watts cu aplicatii pt. iOs si Android, o gama diversificata privind cablurile autoreglabile ELTHERM - Germania, cat si alte produse noi. Cu prilejul acestui eveniment, DELPHI ELECTRIC a lansat noua varianta a Catalogului de Produse - Apr 2013 editia tiparita in limba romana, care cuprinde intreaga gama de sisteme electrice de incalzire.
DELPHI ELECTRIC la ALEEA - Surse Regenerabile de Energie 

Alba Iulia 28-29 Sep 2012 si 27-28 Sep 2013

 
Delphi Electric, ca reprezentant unic a concernului multinational FENIX in Romania, a participat in perioada 28 - 29 Aprilie 2012 la editia a 5-a a targului de echipamente si solutii complete pentru sisteme de incalzire / racire a aerului si sisteme fotovoltaice, desfasurata la Alba Iulia. Cu o mica experienta in spate - deja acumulata, compania Delphi Electric a participat din nou, in perioada 27 - 28 Septembrie 2013 la editia a 6-a a targului de echipamente si solutii complete pentru sisteme de incalzire / racire a aerului si sisteme fotovoltaice, ALEEA 2013 desfasurata la Alba Iulia.
DELPHI ELECTRIC la Romtherm Expo - Bucuresti 10-13 Apr 2014
 
Compania Delphi Electric, a participat in perioada 10 - 13 Aprilie 2014 la editia a 19-a a expozitiei internationale pentru echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, ROMTHERM, desfasurata la Bucuresti in cadrul complexului expozitional Romexpo. Prin participarea sa, Delphi Electric a prezentat produse noi in domeniul sistemelor de incalzire, mai exact in ramura panourilor radiante ECOSUN G, GR si GR Set - Panouri ce pot fi personalizate. Totodata, sau prezentat solutii pentru sistemele de degivrare in "medii Ex", sisteme de incalzire cu panouri si tuburi pe gaz, sisteme pentru "case inteligente" si o gama diversificata privind produsele din gama ATLANTIC (boilere apa calda, uscatoare electrice baie, calorifere electrice tip scarita, convectoare electrice) - Delphi Electric devenind reprezentant unic ATLANTIC, in Romania.  
DELPHI ELECTRIC la Renexpo - Bucuresti 19-21 Nov 2014 

Compania Delphi Electric, a participat in perioada 19 - 21 Noiembrie 2014 la editia a 7-a a expozitiei internationale RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE, cel mai mare si important eveniment din domeniul energiei regenerabile si eficientei energetice din Romania. Compania si-a prezentat solutiile oferite pentru Independenta Energetica, sub titulatura "100% electric habitat - a way ti energy independence".


 
 
Curs - Bucuresti 12 Apr 2014 
In cadrul ROMTHERM, Sala de Conferinte Romexpo SA. 

  
 
 
DELPHI ELECTRIC la ALEEA - Surse Regenerabile de Energie 
Alba Iulia 18-19 Sep 2014


In perioada 18 - 19 Septembrie 2014, compania Delphi Electric a participat la editia a 7-a a targului de echipamente si solutii complete pentru sisteme de incalzire / racire a aerului si sisteme fotovoltaice, ALEEA 2014 desfasurata la Alba Iulia. 

  
 
 
Curs - Craiova 12 Mar 2015 
Centrul Multifunctional Romexpo Craiova 
 
 

Curs - Targoviste 19 Mar 2015 
Sala de Curs - Biotel SRL Targoviste 

  

Curs - Bucuresti 29 Iun 2015 
 Sala de Curs - Academia ROMSTAL

 


DELPHI ELECTRIC la Romtherm Expo - Bucuresti 7-10 Apr 2016

 Compania Delphi Electric, a participat in perioada 7 - 10 Aprilie 2016 la editia a 20-a a expozitiei internationale pentru echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, ROMTHERM, desfasurata la Bucuresti in cadrul complexului expozitional Romexpo. Cu prilejul acestui eveniment, DELPHI ELECTRIC a prezentat un nou sistem de incalzire, SISTEMUL TERMODINAMIC, care poate fi utilizat atat pentru producerea apei calde menajere, cat si pentru sistemele de incalzire cu agent termic (incalzire clasica cu calorifere, incalzire in pardoseala).
 


DELPHI ELECTRIC la ALEEA Expo - Alba Iulia 17-18 Sep 2016 
 
 Compania Delphi Electric, a participat in perioada 17 - 18 SEPTEMBRIE 2016 la editia a 9-a a expozitiei ALEEA - SURSE REGENERABILE DE ENERGIE, ECHIPAMENTE SI SOLUTII COMPLETE, desfasurata la ALBA IULIA in cadrul complexului ALBA MALL. Cu prilejul acestui eveniment, Delphi Electric a prezentat doua noi solutii: 
> SISTEMUL TERMODINAMIC, care utilizeaza atat soarele cat si temperatura ambientala functionand pe timp de noapte, pe vant, ninsoare sau ploaie, realizand economii de pana la 85% la energie. 
> SISTEMUL FOTOVOLTAIC On&Off GRID HYBRID.


DELPHI ELECTRIC la RoEnergy - Timisoara 19-21 Oct 2016  

 Compania Delphi Electric, a participat in perioada 19 - 21 Octombrie 2016 la expozitia internationala RoEnergy unde sau prezentat diverse solutii pentru cresterea Eficientei Energetice a locuintelor si Energii Regenerabile, desfasurata la TIMISOARA in cadrul complexului expozitional EXPOVEST. Cu prilejul acestui eveniment, DELPHI ELECTRIC a prezentat doua noi sisteme:
> SISTEMUL TERMODINAMIC, care utilizeaza atat soarele cat si temperatura ambientala functionand pe timp de noapte, pe vant, ninsoare sau ploaie, realizand economii de pana la 85% la energie. 
> SISTEMUL FOTOVOLTAIC ALL-IN-ONE, On&Off-grid HYBRID, o alternativa europeana la sistemele TESLA. Acestea pot asigura total sau partial independenta energetica a unei locuinte, datorita sistemului inteligent de management care stocheaza energia electrica in perioadele insorite si o returneaza cand este necesar. 

Workshop regional privind implementarea 
proiectelor de EFICIENTA ENERGETICA - ALBA IULIA 17 Oct 2016
  
Sala APULUM - Alba Iuia

  

 
DELPHI ELECTRIC la Romtherm Expo - Bucuresti 23-26 Mar 2017

Compania 
Delphi Electric, a participat in perioada 23 - 26 Martie 2017 la editia a 21-a a expozitiei internationale pentru echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, ROMTHERM, desfasurata la Bucuresti in cadrul complexului expozitional Romexpo. Prezenta pentru al cincilea an consecutiv, Delphi Electric va aduce din nou in atentie solutii practice inovative in domeniul sistemelor de incalzire si energie regenerabila care contribuie la independenta energetica, aplicabile in locuinte, firme sau institutii publice. O solutie prezentata in premiera in Romania de Delphi Electric sunt sistemele fotovoltaice DELEX pentru consum propriu si sistemele HYBRID cu baterii, o alternativa europeana la sistemele TESLA. Sistemul DELEX poate fi configurat pentru a produce energie electrica doar pentru consumatori (fara a genera in retea), in timp se sistemele HYBRID pot stoca surplusul de energie in baterii, pentru a asigura total sau partial independenta energetica a unei locuinte. Toate componentele sunt integrate in aceeasi cutie (unitate), conectarea si operarea fiind foarte usoare.

 

DELPHI ELECTRIC la Ro Energy - Bucuresti 21-23 Iun 2017

Compania 
Delphi Electric, a participat in perioada 23 - 26 Iunie 2017 la expozitia internationala Ro Energy desfasurata la Bucuresti, fiind unul din marile evenimente din domeniul energiei regenerabile si eficientei energetice din Romania. Cu prilejul acestui eveniment, DELPHI ELECTRIC si-a prezentat solutiile oferite pentru Independenta Energetica, sub titulatura "100% electric habitat - a way ti energy independence".

 
 
DELPHI ELECTRIC la Romtherm Expo - Bucuresti 8-11 Mar 2018 

Compania Delphi Electric, a participat in perioada 8 - 11 Martie 2018 la editia a 22-a a expozitiei internationale pentru echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, ROMTHERM, desfasurata la Bucuresti in cadrul complexului expozitional Romexpo. Prezenta pentru al saselea an consecutiv, Delphi Electric va aduce din nou in atentie solutii practice inovative in domeniul sistemelor de incalzire si energie regenerabila care contribuie la independenta energetica, aplicabile in locuinte, firme sau institutii publice. O solutie prezentata in premiera in Romania de Delphi Electric sunt sistemele solare termodinamice utilizate pentru preparare apa calda menajera si aport la sistemul de incalzire, atat pentru mediul rezidential, cat si pentru zona industriala.
DELPHI ELECTRIC la Romtherm Expo - Bucuresti 14-17 Mar 2019 

Compania Delphi Electric, a participat in perioada 14 - 17 Martie 2019 la editia a 23-a a expozitiei internationale pentru echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, ROMTHERM, desfasurata la Bucuresti in cadrul complexului expozitional Romexpo. Prezenta pentru al saptelea an consecutiv, Delphi Electric va aduce din nou in atentie solutii practice inovative in domeniul sistemelor de incalzire si energie regenerabila care contribuie la independenta energetica, aplicabile in locuinte, firme sau institutii publice. O solutie revolutionara prezentata din nou de Delphi Electric este sistemul solar termodinamic utilizat pentru prepararea apei calde menajere si aport la sistemul de incalzire, atat pentru mediul rezidential, cat si pentru zona industriala. De asemenea nu a lipsit din portofoliu Sistemul Fotovoltaic ON-GRID.DELPHI ELECTRIC la ALBA GREEN ENERGY
Targ de solutii pentru energie verde si eficienta energetica 
Alba Iulia 01 - 02 Oct 2022


Compania Delphi Electric, a participat in perioada 01 - 02 Octombrie 2022 la targul de echipamente si solutii complete pentru sisteme de incalzire /racire si sisteme fotovoltaice, ALEEA 2022 desfasurata la Alba Iulia. Cu prilejul acestui eveniment, Delphi Electric a prezentat urmatoarele solutii: 
> SISTEMUL TERMODINAMIC, care utilizeaza atat soarele cat si temperatura ambientala functionand pe timp de noapte, pe vant, ninsoare sau ploaie, realizand economii de pana la 85% la energie. 
> SISTEMUL FOTOVOLTAIC On&Off GRID HYBRID.
> SISTEMUL DE INCALZIRE: cu cablu ADSV in sapa, cu covoras LDTS direct in adezivul de gresie, cu folia de carbon ECOFILM direct sub parchet.SOL SAL