Avantaje

Ce va ofera Delphi:
 
 
1. Materiale - impreuna cu termenul de livrare, in functie de situatia stocurilor. Pentru materiale din stoc, livrarea se face in general prin curier rapid in max. 24 ~ 48 ore, oriunde in tara.
 
2.   Support tehnic si asistenta proiectare si vanzare - oferim asistenta partenerilor aflati la inceput in acest domeniu, in toate fazele de pre si post vanzare: ofertare, model de oferte, asistenta tehnica la proiectare si la primele instalari.
 
3. Cursuri de specializare - am organizat si organizam periodic cursuri de perfection are, oferite de catre Delphi tuturor resellerilor zonali. Se elibereaza diplome de participare.
 
4. Pliante si produse prezentare - sunt oferite gratuit in numar limitat, urmand ca resellerul sa poata comanda cantitatea dorita (le putem personaliza cu semnele firmei dv) sau se pot imprima de catre reseller, fiind disponibile gratuit in format electronic pe site-ul Delphi la http://www.del.ro
 
5. Garantie - Garantia pentru elementul incalzitor ECOFLOOR si ECOFILM este asigurata de fabricant prin Delphi Electric si este de 10 ani, in cazul instalarii de un reseller agreat. Pentru termostat si accesorii garantia este de 2 ani.
 
6. Contract de reseller zonal, care specifica obligatiile partilor, conditiile garantiei, etc...
 
7. Preturile de lista - actualizate si distribuite pe e-mail si/sau publicate pe site in zona privata pentru reselleri
 
8. Noutati, produse noi - vor fi trimise periodic prin e-mail si publicate pe site catre totata reteaua de reselleri.
 
9. Gama completa de produse - suntem singurul distribuitor care acopera la nivel national toata gama de incalzire electrica : cable si covorase incalzitoare, folie incalzitoare, termostate, panouri radiante, radiatoare si incalzirea apei menajere. Asemenea ne adresam pietei energiei regenerabile prin panouri solare fotovoltaice si invertoare.
 
10.Cel mai bun pret si o calitate ireprosabila - va oferim cel mai bun pret din Europa, si o calitate exceptionala a produselor, garantate de cei mai mari producatori europeni, Fenix - Cehia, Eberle- Germania, REC Norvegia si Flexel, din Marea Britanie.
 
Cerinte Reseller:
-     Seriozitate, profesionalism, calitate in executie
-     Forma juridica proprie : S.R.L, P.F sau S.A.
-     Experienta in domeniul instalatiilor electrice
-     Echipa proprie de montaj
-     Respectarea contractelor si termenelor la plata materialelor, istoric « curat » la ministerul de finante.
-     Completarea corecta a certificatului de garantie, trimiterea unei copii spre Delphi.
-     Asumarea garantiei de buna executie a lucrarilor, si asigurarea asistentei tehnice prompte si eventual a interventiilor la clienti, in perioada de garantie.
 
 
Pentru detalii, intrebari si inceperea unei colaborari cu noi ca viitor reseller, va rugam sa ne contactati la :
 
Delphi Electric Romania
e-mail : office@del.ro
web : www.del.ro
Tel: 02580811 977 / Mobil: 0788 396566
SOL SAL