Conditii de transport

►Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand metoda de transport si plata alese de d-voastra la efectuarea comenzii. Produsele se afla ambalate corespunzator, sigilate si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.
►In cazul in care produsele/coletele comandate, ajung in stare deteriorata la Client - indiferent de firma de curierat transportatoare, acesta este obligat sa intocmeasca un proces verbal impreuna cu Agentul de curierat. Procesul verbal se va semna atat de Client cat si de Agent. Orice reclamatii ulterioare, fara prezentarea procesului verbal completat si semnat, nu v-or fi luate in considerare.
►Livrarile se fac in zilele lucratoare. Comenzile transmise pana in orele 14:00, se expediaza in aceeasi zi. Comenzile sosite dupa ora 14:00, se vor onora in ziua urmatoare.
►Livrarea se face prin firmele de curierat rapid, cu care societatea noastra are incheiat contract de colaborare si care lucreaza in sistemul door-to door. Astfel avem o durata a expedierii de 1-2 zile pentru orasele mari si 2-3 zile lucratoare peentru orasele mici.
►Firmele de curierat rapid, cu care compania noastra are contract, sunt: DPD, Urgnt Cargus si Fan Courier.
►Pentru comenzile care depasesc 2500RON fara TVA (3100RON cu TVA inclus), transportul este GRATUIT.
►Comenzile pot fi ridicate si de la sediul firmei, din urmatoarele locatii:
- Str. A.I.Cuza, nr.15, Alba Iulia
- B-dul Republicii, nr. 109, Alba Iulia

 

SOL SAL