De ce incalzire electrica

Articole din presa si TV:

Prețul gazelor a crescut din nou de la 1 Ianuarie 2014, și va crește cu 10% in 2014, se vor dubla pâna in 2017, iar până în 2019 prețul gazelor va crește cu 150% față de prezent. Prețul energiei electrice a scăzut cu 1-2% în vara 2013, și e posibil să mai scadă în viitor din doua motive: reducerea numărului de certificate verzi acordate producătorilor și a faptului că avem supraproducție de energie electrică (exportăm peste 8%). Până și guvernul dorește acum să încurajeze încâlzirea electricâ. Vezi mai jos câteva articole recente din presă:


In continuare este prezentata o comparatie gaz-curent, privind evolutia pretului la gaz respectiv curent pe o perioada de aproximativ 5 ani, comparatie intre sisteme privind costurile materialelor privind instalatia necesara fiecarui sistem in parte, si o comparatie privind costurile pentru energia consumata.
Mai multe detalii, privind preturile la gaz-curent, tarifele specifice pe fiecare sursa de energie in functie de tipul abonamentului si cum vor evolua tarifele, gasiti mai jos:


- Notiuni teoretice, tarife gaz-curent (click pentru detalii)

- Evolutie tarife gaz-curent, Trecut - Prezent - Viitor (click pentru detalii)
De ce incalzire electrica De ce incalzire electrica De ce incalzire electrica De ce incalzire electrica
SOL SAL