Termeni si conditii

Utilizarea site-ului:

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul www.del.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul d-voastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.


Schimbarea termenilor si conditiilor:

DELPHI ELECTRIC SRL isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificariilor efectuate. DELPHI ELECTRIC SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.


Drepturi de autor:

Continutul site-ului www.del.ro (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, etc) este proprietatea DELPHI ELECTRIC SRL si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul DELPHI ELECTRIC SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. In cazul in care intalniti incalcari ale prevederilor de mai sus, va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de e-mail: office@del.ro.


Corectarea informatiilor eronate:

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale erori in afisare care pot survenii in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Nu ne asumam raspunderea pentru diverse situatii care pot aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.


Conformitate:

Toate produsele comercializate de firma noastra sunt in conformitate cu legile in vigoare si corespund normelor si standardelor pentru care au fost create.

Politica de vanzare online:

 Accesul in vederea efectuarii unei comenzi ii este permis oricarui Utilizator / Client / Partener / Cumparator. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele de e-mail si telefoanele mentionate la sectiune de Contact de pe Site. In conditiile prevazute de lege pretul produselor afisate pe site includ TAXA DE TIMBRU VERDE. In cazul in care Utilizatorul / Clientul / Partenerul / Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul produsului, acesta va contacta Vanzatorul la adresele de e-mail sau telefoanele afisate in pagina de Contact. Toate informatiile prezentate pe site pentru descrierea produselor (imagini statice, dinamice, prezentari multimedia, etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.


Conciliere Amiabila:

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu pot fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura  cu noi, pentru o conciliere interna gratuita, scriindu-ne la adresa office@del.ro sau printr-un simplu click aici.


Frauda:

Orice incercare frauduloasa de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.del.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.del.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor DELPHI ELECTRIC si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.


Litigii:

Pentru orice litigiu aparut intre Clienti si Societate se va incerca rezolvarea sa pe cale amiabila. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Alba Iulia, Romania.


Drepturi:

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001, clientii noștri au următoarele drepturi,:

Dreptul la informare (art.12)
Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obține, la cerere și în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea că datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
Dreptul la intervenție (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisă și în mod gratuit, urmatoarele:
   a)  rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale
   b)  transformarea datelor personale nelegale în date anonime
   c)  notificarea terților cu privire la operatiunile prevăzute la lit. a) și b)
Dreptul la opoziție (art.15) - dreptul de a se opune, în mod gratuit și printr-o cerere scrisă, din motive întemeiate și legitime legate de situația sa particulară, ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări.
Dreptul de a se adresa justiției (art.18) - dreptul de a se adresa justiției pentru apărarea drepturilor garantate de lege și care au fost încălcate.
Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).


Dispozitii Finale:

DELPHI ELECTRIC isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.del.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Daca oricare dintre clauzele amintite mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

SOL SAL