Cum cumpar

Cum comand online
6 pasi si comanda ta va fi trimisa! Simplu si rapid!

 

Pasul 1 - Crearea unui cont utilizator
Folosind meniul din antetul paginii, pentru a putea plasa o comanda, trebuie sa va logati cu un user si o parola. Crearea acestui cont ne va transmite automat datele d-voastra de expediere si modalitatea preferata de d-voastra, pentru plata.

Pas 1.1

Pas 1.3


 

Pas 1.2
 

Pas 1.4


Pasul 2 - Alegerea Produsului
Folosind meniul "PRODUSE" din antetul paginii, puteti naviga prin categoriile de produse. 

Pasul 3 - Adaugarea produsului in cos
In momentul in care ai descoperit un produs care ti se potriveste, dupa alegerea tuturor caracteristicilor, apasa pe butonul "ADAUGA IN COS".

Pasul 4 - Alegerea cantitatii
Dupa introducerea produselor in cos, se alege cantitatea dorita pentru fiecare reper, dupa care dati click pe butonul "COMANDA".

 


Pasul 5 - Finalizarea comenzii
Daca te-ai hotarat asupra produselor pe care doresti sa le achizitionezi, confirma adresa de livrare si modalitatea de plata. Daca doresti sa mai adaugi si alte produse in cos, atunci poti repeta pasul 3.

Pasul 6 - Comanda ta a fost trimisa
Comanda ta a fost trimisa cu succes, urmand sa fi contactat in cel mai scurt timp de catre noi, pentru confirmarea datelor.


Daca informatiile oferite nu iti sunt suficiente, ne poti contacta si iti vom oferi toate informatiile de care ai nevoie. Poti accesa pagina de contact, dand click aici.

SOL SAL