ECOFILM F

ECOFILM F

Cod produs: 1122080
Rating Produs: star star star star star
Alege model:
CERERE OFERTA
ECOFILM F ECOFILM F ECOFILM F ECOFILM F ECOFILM F ECOFILM F ECOFILM F ECOFILM F ECOFILM F ECOFILM F ECOFILM F ECOFILM F ECOFILM F

Folie Incalzitoare ECOFILM F 

 

Folia incalzitoare ECOFILM F este alegerea perfecta pentru incalzirea sub pardoseli flotante cum ar fi parchet laminat sau stratificat, recomandat pentru incalzirea in pardoseala. Produsul este "ULTRA-SUBTIRE" (0.4mm) insa robust si foarte usor de instalat. Garantia este de 10 ani. Deoarece temperatura pardoselei nu trebuie sa depaseasca  27 - 29 grade Celsius, folia este produsa cu un vataj adecvat, respectiv 100 - 130W/mp, iar pentru casele foarte bine izolate (low-energy) cu puteri de 60 - 80W/mp. Aceasta inseamna ca standardele de siguranta a sanatatii sunt asigurate. Aici trebuie mentionat faptul ca metodele traditionale de incalzire utilizeaza un lichid pentru a transfera caldura, care opereaza la temperaturi mult mai mari, care au ca rezultat o fluctuatie mai mare a umiditatii aerului si un efect negativ asupra pardoselii sau parchetului laminat.

Acest sistem de incalzire a fost foarte apreciat ca dovada ca s-au utilizat peste 2.5 milioane de mp in Europa si a fost imbratisat cu caldura de producatori precum PERGO, SCANDIFLOOR, ALLOC, KAHRS si JUNCHERS. 

Folia de incalzire este produsa in role cu latimea de 300mm latime (270mm suprafata incalzitoare), 500mm (470mm suprafata incalzitoare) si 1000mm (970mm suprafata incalzitoare). Datorita materialului din care este fabricata, folia ECOFILM F poate fi taiata pe lungime la fiecare 10mm, pentru a obtine exact masura dorita. Fasiile odata taiate, sunt conectate una de cealalta pe intreaga suprafata de incalzire si sunt interconectate in paralel prin intermediul cablurilor cu conectorii aferenti. Este solutia perfecta sub parchet laminat si acolo unde nu se mai pot instala cabluri incalzitoare in pardoseala, precum in cazul unor renovari.

Model Ecofilm F


Detalii de Instalare

Incalzire Directa (sub parchet laminat, stratificat)

1) Desfasurati folia si asezati-o conform schitei de amplasare.

2) Sub piesele fixe (mobilier greu) care stau lipite de pardoseala nu se instaleaza ECOFILM - rulati folia in jurul zonelor respective.

3) Intindeti apoi folia de protectie PVC

4) Pozitionati placile de parchet


 

star1 star2 star3 star4 star5