EURENER

EURENER

Cod produs: E3300100
Rating Produs: star star star star star
Alege model:
CERERE OFERTA
EURENER

Panouri Fotovoltaice
EURENER


Seria de module EURENER este produsa de compania Spaniola EURENER, in Spania. Sunt alegerea perfecta pentru sisteme fotovoltaice performante, intrucat ofera o durata lunga de viata si un randament energetic ridicat. Compania combina tehnologia avansata cu standarde ridicate de fabricatie pentru a crea module fotovoltaice performante. Tehnologia de ultima ora, durabilitatea si inalta calitate a materialelor folosite, constitue o preocupare permanenta a producatorului, fiind reflectate in garantia oferita si parametrii tehnici ai produselor, aducand compania printre cei mai renumiti producatori mondiali de celule si panouri solare, avand o prezenta pe piata de peste 20 ani.

Utilizare:

In sisteme fotovoltaice cu generare in retea ("feed-in" sau "on-grid"), cum ar fi:

- parcuri fotovoltaice

- sisteme colective sau individuale, unde energia produsa este generata in reteaua de electricitate cu ajutorul unui invertor.

Parametrii:

Seria MEPV de panouri fotovoltaice EURENER sunt alegerea perfecta ce imbina durabilitatea cu o putere nominala sporita, plus trei la suta. Suprafata celulelor din seria MEPV - monocristaline, este tratata special pentru marirea eficientei energetice, oferind in acelasi timp un aspect estetic placut. 

 * - Valorile sunt valabile pentru: radiatie solara 1000W / m2 și temperatura celulei de +25ºC.

Caracteristici generale:

 - tip celula: monocristalina

- distribuire:  108 celule 2 x (9 x 6)

- protectie: sticla solara 3.2mm

- dimensiuni: 1724 x 1134 x 30 mm

- suprafata: 1.95 mp

- greutate: 21.5kg

Producatorul ofera 20 ani garantie pentru panouri, cu o garantie de productie de pana la 30 ani.

 
 

 

PRODUSE SIMILARE

SOL SAL