Acasa > Energie Verde > Sisteme termodinamice > Apa Calda Menajera > Kit ECO cu 2 Panouri
Kit ECO cu 2 Panouri

Kit ECO cu 2 Panouri

Cod produs: TT1100212
Rating Produs: star star star star star
Alege model:
CERERE OFERTA
Kit ECO cu 2 Panouri Kit ECO cu 2 Panouri Kit ECO cu 2 Panouri Kit ECO cu 2 Panouri Kit ECO cu 2 Panouri Kit ECO cu 2 Panouri Kit ECO cu 2 Panouri Kit ECO cu 2 Panouri Kit ECO cu 2 Panouri

Kit ECO - Sistem Solar pentru ACM


CE ESTE SISTEMUL TERMODINAMIC SOLAR?

Acesta foloseste o tehnologie bazata pe principiile termodinamicii, descoperite de catre fizicianul francez Nicolas Carnot. Datorita acestuia Panourile Termodinamice Solare sunt capabile sa capteze caldura atat de la soare cat si din mediul ambiant inclusiv cand ploua sau ninge. Asadar acest sistem depaseste limitarile panourilor solare traditionale si face posibila cresterea mai eficienta a temperaturii apei.                

POT AVEA APA CALDA IN ZILE FARA SOARE?

Deoarece fluidul intra in panou la temperaturi foarte scazute (-15 grade Celsius), acesta capteaza caldura din mediul exterior chiar si atunci cand nu este soare, caldura care este transferata ulterior apei menajere.

ACEST SISTEM INCLUDE DISPOZITIV ANTI-BACTERIAN?

Da. Conform standardelor impuse, echipamentul pentru apa calda sanitara are o functie care permite cresterea temperaturii din bazin la peste 70 grade Celsius. Activarea se face manual si dezactivarea este automata. Folosim cele mai bune componente si supunem sistemele la teste de calitate foarte riguroase, pentru a ne asigura de satisfactia clientilor. 

COMPONENTE SISTEM:

> Panoul Termodinamic Solar

Este construit din aluminiu anodizat acoperit cu un strat hidrofobic flexibil. Dimensiuni: 200x80x2cm, usor de transportat si instalat (8Kg), poate fi instalat la orizontala intre 10-85 grade, pe acoperis, perete, pe sol, etc. Nu necesita intretinere, iar durata estimata de utilizare este de 25 ani.

> Blocul Termodinamic

Este compus din compresor, condensator, valva de expansiune, boiler si sistemul de comanda. Fara Ventilatoare! Singurul element mecanic ce necesita electricitate este compresorul, extrem de eficient cu consum redus de energie


 

Capacitatea de a capta energie termica din mediul inconjurator este in principal asigurata prin radiatia solara dar si din temperatura ambientala, fiind astfel superior altor echipamente cu acelasi scop si foarte economic. Sistemu nu necesita intretinere si este foarte longeviv.

AVANTAJELE SISTEMULUI:

> Apa calda 24/24h

> Economie de pana la 85%

> Sisteme de Ultima Generatie

> Functioneaza si impreuna cu Sistemele Fotovoltaice

> Produce caldura / apa calda pe tot parcursul anului, atat ziua cat si noaptea, indiferent de conditiile atmosferice

> Consum redus de energie datorita randamentului ridicat (pentru a obtine o putere termica de ~1.7kWh, se consuma doar 0.39kWh electric, diferenta fiind energie termodinamica)

> Integrare usoara in arhitectura cladirilor

> Circuitul agentului frigorigen este total separat de circuitul apei incalzite

> Nu necesita intretinere

> Durata mare de viata

 

SISTEM DE COMANDA ELECTRONIC: 

> Mod de operare ECO

Echipamentul functioneaza doar ca si Sistem Termodinamic Solar

> Mod de operare AUTO

Echipamentul functioneaza ca un Sistem Termodinamic Solar si cu suport electric daca este necesar

> Mod de operare BOOST

Echipamentul functioneaza cu un Sistem Termodnamic Solar si suport electric simultan

Detalii Tehnice Sisteme ECO

SISTEM TERMODINAMIC PLUS SISTEM FOTOVOLTAIC: 

> Sistemul Termodinamic poate fi folosit impreuna cu un sistem fotovoltaic care sa produca partial / integral energia electrica consumata reducand astfel si mai mult costurile. 

1 - Panou Termodinamic Solar 

2 - Boiler + Bloc Termodinamic

3 - Panouri fotovoltaice 

4 - Invertor   

PRODUSE SIMILARE

SOL SAL