Kit ECOFLOOR 160W/mp

Kit ECOFLOOR 160W/mp

Cod produs: 5590097
Rating Produs: star star star star star
Alege model:
CERERE OFERTA
Kit ECOFLOOR 160W/mp Kit ECOFLOOR 160W/mp Kit ECOFLOOR 160W/mp Kit ECOFLOOR 160W/mp Kit ECOFLOOR 160W/mp Kit ECOFLOOR 160W/mp Kit ECOFLOOR 160W/mp Kit ECOFLOOR 160W/mp
Covorase Incalzitoare ECOFLOOR

KIT ECOFLOOR 


Kit-urile ECOFLOOR
 pentru instalare "do it yourself" sunt destinate utilizatorilor care isi doresc un sistem complementar de incalzire, o pardoseala calda in baie, bucatarie, etc. Acest kit contine tot ce aveti nevoie pentru a instala in regie proprie sistemul de incalzire la un pret convenabil. Kit-ul cu covoras ECOFLOOR include: Covoras incalzitor LDTS, termostat digital programabil TFT cu touchscreen, tub protector pentru senzorul de pardoseala, manual de instalare. 

Covorasul incalzitor LDTS este realizat cu un cablu de tip bifilar (miez dublu conductor) foarte subtire cu ecran metalic, cu rezistenta constanta/ml, sunt ideale pentru fixarea cu adeziv direct sub placile ceramice. Este disponibil la rola intr-o gama larga de puteri si suprafete (vezi mai jos tabelul cu dimensiunile disponibile), permitand astfel o buna flexibilitate la montaj. Covorasele LDTS au pe suprafata inferioara  doua benzi auto-adezive pentru fixarea de pardoseala. Diametrul cablului este cuprins intre 3.0 - 4.0 mm, iar alimentarea acestuia se face la un singur capat print-un cablu ''rece'' cu o lungime de 1x3m. Gradul ridicat de protectie IP 67 ii confera posibilitatea de a fi instalat chiar si in zone cu umiditate ridicata (bai). Garantia este de 10 ani, putand fi extinsa in anumite conditii pe durata de viata a pardoselei, fiind astfel sistemul de incalzire cu cea mai lunga durata de viata.

Model KIT Ecofloor

Detalii de Instalare

Incalzire Directa (in adeziv, sub placile ceramice)

1) Desfasurati covorasul si asezati-l conform schitei de amplasare.

2) Sub piesele fixe (mobilier greu) taiati plasa de fibra si rulati covorasul in jurul zonelor respective. In nici un caz nu se taie cablul incalzitor!

3) Intindeti un strat de ciment sau adeziv flexibil.

4) Pozitionati placile ceramice imediat pe suprafete mici (maxim 4mp), sau dupa 24h pentru suprafete mari (cu un strat secundar de adeziv).Detalii Tehnice KIT-uri ECOFLOOR
       

PRODUSE SIMILARE

SOL SAL