Acasa > Incalzire > Incalzire Radianta > Panouri Radiante DELEX > Panou Radiant DELEX 2000 IRC
Panou Radiant DELEX 2000 IRC

Panou Radiant DELEX 2000 IRC

Cod produs: D5440110
Rating Produs: star star star star star
CERERE OFERTA
Panou Radiant DELEX 2000 IRC Panou Radiant DELEX 2000 IRC Panou Radiant DELEX 2000 IRC
Panouri Radiante DELEX

Panou radiant DELEX IRC 2000   
 

Panourile Radiante DELEX IRC - Solutia pentru o incalzire de viitor! Aceste panouri radiante in infrarosu sunt realizate folosind cele mai noi tehnologii cu fibra de carbon. Sunt robuste, rezistente la uzura si au o lunga durata de functionare a elementului incalzitor. Nu ocupa mult spatiu, datorita design-ului lor modern si ergonomic si pot fi comandate la distanta, sunt modele cu telecomanda.

Economie de Energie, Randament Ridicat si Design Modern

Panourile DELEX sunt foarte economice, avand un randament de 99.9% (energie electrica > caldura) respectiv un raport de 92% (energie radianta) si 8% (convectie), ele genereaza caldura in cateva secunde de la pornire. Toate modelele vin echipate cu consola de fixare si cablu de alimentare cu stecher.

Ideale pentru uz rezidential, comercial si industrial

Sunt potrivite pentru aplicatii atat la interior cat si la exterior: apartamente, case, gradini, sere, rulote, terase, restaurante, garaje, magazine, birouri, sali de sport, ferme, studiouri sau unitati de productie. Panourile trebuiesc fixate cu suportii aferenti pe un suport stabil (ex: perete, nu este recomandata utilizarea pe stativ).

Panoul radiant DELEX IRC 2000 este un model care se monteaza doar pe suport fix (perete sau tavan), nu si pe stative mobile (trepied). Este dotat cu protectie la supra-incalzire si este livrat cu suporti de fixare avand un aspect modern. Nu ocupa mult spatiu datorita design-ului sau, este adecvat pentru spatiile inguste. Prin intermediul unei telecomenzi, acesta poate fi controlat de la distanta. Controlul puterii regleaza consumul de energie in functie de setarea d-voastra. Pot fi setate 4 trepte de putere: 800W - 1200W - 1600W - 2000W. Cand functia "TIMER" este activata, incalzirea se va opri automat la sfarsitul perioade de timp setate. Fiecare componenta a acestui sistem a fost atent conceputa pentru a oferii performante la standarde ridicate si de lunga durata.  Cu telecomanda aferenta se pot controla toate functiile si setarile acestuia:

- reglarea treptelor de putere

- activarea si setarea functiei "TIMER"

Toate panourile DELEX IRC si telecomenzile lor au aceeasi frecventa, astfel incat este posibil a controla mai multe panouri DELEX IRC cu aceeasi telecomanda.

Caracteristici Panou DELEX IRC 2000

 

 Detalii de Instalare

Instalarea se face de catre o persoana autorizata (electrician autorizat). Poate fi montat atat pe perete cat si pe tavan, cu conditia ca inaltimea minima de instalare sa fie de 1.8m de la nivelul solului, astfel incat panoul sa nu poata fi atins in timpul functionarii.  Nu instalati panoul pe / in apropierea unei suprafete inflamabile. Respectati distanta minima de siguranta dintre corpul de incalzire si suprafetele inflamabile atunci cand se face montajul. Panoul ar trebui sa aiba intotdeauna o distanta de minim 0.5m de la plafon si peretii adiacenti. In cazul in care panoul se monteaza afara, este necesara instalarea unei prize de intemperii.

1. Montati cei 2 suporti pe partea din spate a panoului cu suruburile din dotare, pastrand o distanta corespunzatoare intre acestia.

2. Instalati ceilalti 2 suporti pe perete cu suruburile si diblurile furnizate pastrand aceeasi distanta intre ele.

3. Asezati si fixati panoul pe perete utilizand suruburile speciale furnizate.

4. Fixati cea mai buna pozitie pentru panou si strangeti complet suruburile.

5. Lasati intotdeauna un spatiu liber la stanga, la dreapta, si in partea de sus. Nu puneti niciodata obstacole in partea frontala a panoului. Unitatea trebuie sa fie instalata la cel putin 1.8m inaltime de la podea.

6. Fixati cea mai buna pozitie pentru Utilizati aparatul in locuri cu acces usor la priza si care sunt bine ventilate.

star1 star2 star3 star4 star5

PRODUSE SIMILARE