Acasa > Incalzire > Incalzire Radianta > Panouri Radiante ECOSUN > Panouri Radiante ECOSUN CH
Panouri Radiante ECOSUN CH

Panouri Radiante ECOSUN CH

Cod produs: 5401359
Rating Produs: star star star star star
Alege model:
CERERE OFERTA
Panouri Radiante ECOSUN CH Panouri Radiante ECOSUN CH Panouri Radiante ECOSUN CH Panouri Radiante ECOSUN CH Panouri Radiante ECOSUN CH

Panouri Radiante ECOSUN CH  

 

Panourile Radiante electrice reprezinta noul val tehnologic in sistemele de incalzire, Acestea au la baza principiul transformarii energiei radiante in energie termica la intalnirea unor corpuri sau obiecte. Practice, usor de instalat in orice tip de incapere (nu necesita autorizatii), economice si cu un cost redus, panourile ECOSUN sunt produse de ultima generatie distribuite in Romania prin Delphi Electric. Elementul activ este produs in U.K. iar asamblarea in Cehia, rezultand un produs de calitate si cu eficienta ridicata, testat ani de zile pe piata vest-europeana.

Panourile radiante ECOSUN CH sunt proiectate special pentru a fi montate sub bancile din biserici. Produsul este dotat cu un grilaj care protejeaza persoanele de atingerea accidentala a suprafetei panoului. Carcasa panoului, grilajul si lamelele incalzitoare sunt de culoare negru mat astfel incat se integreaza perfect in mobilierul din biserica. Panourile sunt prevazute cu console de fixare sub banci si un cablu siliconat (2m) de culoare neagra, pentru alimentare. Panourile ECOSUN CH sunt produse durabile si economice, au o garantie de 5 ani, si se disting prin faptul ca elementul radiant este realizat dintr-o suprafata de Aluminiu acoperita prin depunere in camp electrostatic a unui strat de silicat, printr-un proces electrochimic special (SILICATING). Aceasta tehnologie permite obtinerea unei emisivitati remercabile de energie termica radianta, ca urmare a maririi surafetei active a panoului de cateva zeci de ori.

Panourile radiante ECOSUN CH sunt disponibile in diferite marimi, parametrii tehnici si puteri. Ele sunt fabricate cu unul, doua sau trei elemente radiante, si au puteri intre 0.26 si 0.6kW, fiind disponibile in carcase de metal. 
 

Caracteristici Panouri Radiante ECOSUN CH

 

PRODUSE SIMILARE

SOL SAL