Acasa > Incalzire > Incalzire Radianta > Panouri Radiante ECOSUN > Panouri Radiante ECOSUN GS
Panouri Radiante ECOSUN GS

Panouri Radiante ECOSUN GS

Cod produs: 5437185
Rating Produs: star star star star star
Alege model:
CERERE OFERTA
Panouri Radiante ECOSUN GS Panouri Radiante ECOSUN GS Panouri Radiante ECOSUN GS Panouri Radiante ECOSUN GS Panouri Radiante ECOSUN GS Panouri Radiante ECOSUN GS Panouri Radiante ECOSUN GS Panouri Radiante ECOSUN GS Panouri Radiante ECOSUN GS

Panouri Radiante ECOSUN GS  
 

Panourile Radiante electrice reprezinta noul val tehnologic in sistemele de incalzire, Acestea au la baza principiul transformarii energiei radiante in energie termica la intalnirea unor corpuri sau obiecte. Practice, usor de instalat in orice tip de incapere (nu necesita autorizatii), economice si cu un cost redus, panourile ECOSUN sunt produse de ultima generatie distribuite in Romania prin Delphi Electric. Elementul activ este produs in U.K. iar asamblarea in Cehia, rezultand un produs de calitate si cu eficienta ridicata, testat ani de zile pe piata vest-europeana. Panourile radiante ECOSUN se adreseaza in principal incalzirii spatiilor de birouri, spatiilor comerciale, magazine, apartamente si case de locuit. 

ECOSUN GS este un panou radiant din sticlă care combină designul elegant al panourilor GR fără ramă cu versatilitatea panourilor ECOSUN G/E. Consolele permit instalarea panourilor pe perete sau pe tavan. Panoul este echipat cu siguranță termică. Grosimea precizată în tabel include rama de fixare care este un element inseparabil de panou. Clasă de protecție: II. Cablu de alimentare 190 cm.

Caracteristici Panouri Radiante ECOSUN GS 

PRODUSE SIMILARE