Acasa > Incalzire > Incalzire Radianta > Panouri Radiante ECOSUN > Panouri Radiante ECOSUN S+
Panouri Radiante ECOSUN S+

Panouri Radiante ECOSUN S+

Cod produs: 5401540
Rating Produs: star star star star star
Alege model:
CERERE OFERTA
Panouri Radiante ECOSUN S+ Panouri Radiante ECOSUN S+ Panouri Radiante ECOSUN S+ Panouri Radiante ECOSUN S+ Panouri Radiante ECOSUN S+ Panouri Radiante ECOSUN S+ Panouri Radiante ECOSUN S+ Panouri Radiante ECOSUN S+ Panouri Radiante ECOSUN S+

Panouri Radiante ECOSUN S+  

 

Panourile Radiante electrice reprezinta noul val tehnologic in sistemele de incalzire, Acestea au la baza principiul transformarii energiei radiante in energie termica la intalnirea unor corpuri sau obiecte. Practice, usor de instalat in orice tip de incapere (nu necesita autorizatii), economice si cu un cost redus, panourile ECOSUN sunt produse de ultima generatie distribuite in Romania prin Delphi Electric. Elementul activ este produs in U.K. iar asamblarea in Cehia, rezultand un produs de calitate si cu eficienta ridicata, testat ani de zile pe piata vest-europeana. Panourile radiante ECOSUN S+ se adreseaza in principal incalzirii spatiilor industriale cu plafon inalt, intre 3.5 si 10m (hale, depozite, sali de sport, spatii zootehnice), pentru alte aplicatii industriale sau agricole (ateliere, sere, etc) cu grad ridicat de protectie IP. Suprafata activa a panoului poate ajunge la o temperatura maxima de ~380 grade Celsius, motiv pentru care se monteaza la o distanta de minim 1m fata de obiectele inconjuratoare, pe directia de radiatie. Panourile ECOSUN S+ de inalta temperatura sunt produse durabile si economice, au o garantie de 5 ani, si se disting prin faptul ca elementul radiant este realizat dintr-o suprafata de Aluminiu acoperita prin depunere in camp electrostatic a unui strat de silicat, printr-un proces electrochimic special (SILICATING). Aceasta tehnologie permite obtinerea unei emisivitati remercabile de energie termica radianta, ca urmare a maririi surafetei active a panoului de cateva zeci de ori.

Panourile radiante ECOSUN S+ sunt disponibile in diferite marimi,parametrii tehnici si puteri. Ele sunt fabricate cu unul, doua sau trei elemente radiante, si au puteri intre 0.9 si 3.6kW, fiind disponibile in carcase de metal albe. Culoarea de baza: Alb (RAL 9010). 

Alegeti corect tipul elementelor de ancorare (pentru fixarea in perete sau pe tavan), adaptate greutatii panoului, în special atunci când aveți de-a face cu plăci din fibră de gips / gips carton sau structuri din beton poros (BCA, beton celular usor). Dacă este necesar, recomandam consultarea unei firme sau un producător specializat în legătură cu elementele de ancorare.
 

Caracteristici Panouri Radiante ECOSUN S+

  

PRODUSE SIMILARE