SMA

SMA

Cod produs: S100115
Rating Produs: star star star star star
Alege model:
CERERE OFERTA
SMA SMA SMA SMA SMA SMA
Invertoare

Invertoare SMA


Delphi Electric asigura livrarea, instalarea si punerea in functiune a sistemelor fotovoltaice on-grid cu puteri incepand de la 1kW. Sistemul fotovoltaic ON-GRID functioneaza impreuna cu un contor bidirectional, iar ceea ce se produce dar nu se consuma pe timp de zi, va fi injectat in reteaua electrica si valorificat. In acest fel, nu doar ca se va elimina factura de energie electrica, dar se vor castiga bani prin vanzarea energiei produse.

Invertoarele SMA au fost dezvoltate in urma cerintelor de pe piata japoneza, contruite in Germania, cu mai mult de 30 de ani de experinta in spate, aceste modele ofera multe beneficii. Incinta (carcasa) sa robusta realizata pentru montaj in aer liber, indeplineste specificatiile stricte ale clasificarii dispozitivului in clasa IP65 si ofera protectie maxima. De neegalat in clasa sa, invertoarele trifazate functioneaza la eficienta maxima de 98% si ofera numeroase beneficii. Invertoarele pot fi echipate cu module optionale de date (Webconnect, SMA Ethernet, Sunny Portal), care permit monitorizarea sistemelor fotovoltaice in timp real, prin conectarea la internet. Accesul informatiilor (Energie produsa, timp functionare, parametrii sistem - I (A), U in (V), U  out (V), F(Hz)) se poate realiza prin intermediul unui smartphone sau tablete.

Foarte flexibile, invertoarele SMA (cu noi tehnologii Optiflex si Multistring asimetric) ofera randament maxim cu rating de eficienta superioara. Pe scurt, atunci cand vine vorba de design, Sunny Boy & Sunny Tripower sunt solutia optima - pentru aplicatii care variaza de la propria locuinta pana la punerea in functiune a sistemelor fotovoltaice de dimensiuni medii sau mari.

EFICIENTA:

- Eficienta maxima: 98%

- Raport excelent pret - performanta

 

CARACTERISTICI:

- Grad de protectie ridicat IP65, robuste - montaj la exterior (aer liber)

- Modul integrat de afisare a randamentului / productiei zilnice

- Temperatura de operare: -25 la +60°C

- Tensiune de intrare DC de pana la 1000V

 

COMUNICARE:

- Monitorizare Sistem, functie integrata Webconnect (necesita un router DSL conectat la internet)

- Portal comunicare Sunny

- Flexibil, utilizat in toate tipologiile de retele comune, comerciale

Caracteristici pentru fiecare model in parte gasiti in fisele tehnice din tab-ul de documente. Producatorul ofera 5 ani garantie pentru invertoarele SMA, cu posibilitate de prelungire de pana la 15 ani. 

PRODUSE SIMILARE

SOL SAL