Acasa > Energie Verde > Sisteme termodinamice > Incalzire Centrala > Solar Block
Solar Block

Solar Block

Cod produs: TT1100250
Rating Produs: star star star star star
Alege model:
CERERE OFERTA
Solar Block Solar Block Solar Block Solar Block Solar Block
Incalzire Centrala

Solar Block - Incalzire Centrala


Sistemul este conceput pentru incalzirea centrala a locuintelor. Privind zona climatica a Romaniei, aceste echipamente pot fi utilizate doar ca sursa suplimentara de incalzire, nu ca sursa unica. Poate functiona atat impreuna cu calorifere cat si prin pardoseala avand posibilitatea de a se conecta chiar la un sistem deja existent. Datorita capacitatii ridicate de producere a energiei termice chiar si in perioade cu ploaie sau ninsoare, acest sistem reprezinta una din cele mai eficiente solutii de incalzire a locuintelor.

Un singur sistem poate sa deserveasca fara probleme intreaga locuinta asigurandu-i intreg necesarul termic (pana la temperaturi exterioare de -5°C). Pentru perioadele in care temperatura scade sub aceasta valoare se recomanda folosirea sistemului impreuna cu o solutie alternativa de incalzire gen centrala pe gaz, convector electric, panou radiant, etc.

In perioada in care sistemul nu este folosit in regim de incalzire a locuintei, acesta poate fi folosit pentru incalzirea apei din piscina, maximizand astfel utilizarea lui!* In dimensionarea sistemului nu se tine cont de structura cladirii, amplasarea sistemului si zona geografica.

PRODUSE SIMILARE

SOL SAL