Acasa > Energie Verde > Sisteme termodinamice > Incalzire Centrala + ACM > Solar Block Plus
Solar Block Plus

Solar Block Plus

Cod produs: TT1100257
Rating Produs: star star star star star
Alege model:
CERERE OFERTA
Solar Block Plus Solar Block Plus Solar Block Plus Solar Block Plus Solar Block Plus
Incalzire Centrala

Solar Block - Incalzire Centrala + ACM


Sistemul este conceput pentru incalzirea centrala a locuintelor si totodata pentru prepararea apei calde menajere. Privind zona climatica a Romaniei, aceste echipamente pot fi utilizate doar ca sursa suplimentara de incalzire, nu ca sursa unica. Pentru ACM se pot utiliza ca sursa unica. Pot functiona atat impreuna cu calorifere cat si prin pardoseala avand posibilitatea de a se conecta chiar la un sistem deja existent. Datorita capacitatii ridicate de producere a energiei termice chiar si in perioade cu ploaie sau ninsoare, acest sistem reprezinta una din cele mai eficiente solutii de incalzire a locuintelor.

Un singur sistem poate sa deserveasca fara probleme intreaga locuinta asigurandu-i intreg necesarul termic (pana la temperaturi exterioare de -5°C). Pentru perioadele in care temperatura scade sub aceasta valoare se recomanda folosirea sistemului impreuna cu o solutie alternativa de incalzire gen centrala pe gaz, convector electric, panou radiant, etc.

In perioada in care sistemul nu este folosit in regim de incalzire a locuintei, acesta poate fi folosit pentru incalzirea apei din piscina, maximizand astfel utilizarea lui!* In dimensionarea sistemului nu se tine cont de structura cladirii, amplasarea sistemului si zona geografica.

PRODUSE SIMILARE

SOL SAL