DELEX

DELEX

Cod produs: D100103
Rating Produs: star star star star star
Alege model:
CERERE OFERTA
DELEX DELEX DELEX DELEX DELEX DELEX
Invertoare

Invertoare DELEX


Delphi Electric asigura livrarea, instalarea si punerea in functiune a sistemelor fotovoltaice on-grid cu puteri incepand de la 1kW. Sistemul fotovoltaic ON-GRID functioneaza impreuna cu un contor bidirectional, iar ceea ce se produce dar nu se consuma pe timp de zi, va fi injectat in reteaua electrica si valorificat. In acest fel, nu doar ca se va elimina factura de energie electrica, dar se vor castiga bani prin vanzarea energiei produse.

Sistemul fotovoltaic configurat cu invertoarele DELEX poate functiona in doua moduri, invertorul avand capacitatea de a fi setat in functie de dorinta utilizatorului si aplicatia acestuia:

> AUTOCONSUM

Productia sistemului fotovoltaic se limiteaza la consumul din locatie, invertorul citind prin intermediul unui senzor energia consumata instantaneu. In aceasta confoguratie sistemul fotovoltaic nu necesita nici o autorizatie, deoarece nu exista supra-productie pentru a fi impinsa in retea.

> FEED-IN

Excesul de energie produsa este furnizat in retea, in acest caz sistemul fotovoltaic solicita schimbarea bransamentului, a contorului si a contractului pe care utilizatorul il are cu furnizorul local de energie. In acest regim, denumit si ON-GRID, sistemul fotovoltaic functioneaza impreuna cu un contor bidirectional, iar ceea ce se produce dar nu se consuma pe timp de zi, va fi injectat in reteaua electrica si valorificat. In acest fel, nu doar ca se va elimina factura de energie electrica, dar se vor castiga bani prin vanzarea energiei produse.

EFICIENTA:

- Eficienta maxima: 92%

- Raport excelent pret - performanta

CARACTERISTICI:

- Modul integrat de afisare a randamentului / productiei zilnice

- Temperatura de operare: -20 la +45°C

- Tensiune de intrare DC variata

- Sistem Plug-in 

- Flexibil, utilizat in toate tipologiile de retele comune, comerciale

- Monitorizare Sistem prin Wifi

Modele Invertoare DELEX:

Caracteristici Invertoare DELEX:Modul WIFI pentru transmiterea datelor:

Invertorul poate fi echipat cu un modul WIFI pentru transmiterea informatiilor in timp real privind energia produsa, cat si realizarea de grafice periodice (zi/luna/an). Modulul se comanda separat (nu este inclus in pretul invertorului). Monitorizarea se poate realiza de pe orice dispozitiv conectat la internet (leptop, tableta, smart-phone).

  
   

 

PRODUSE SIMILARE