SMA

SMA

Cod produs: F3300305
Rating Produs: star star star star star
Alege model:
CERERE OFERTA
SMA SMA
Invertoare

Modul SMA pt Auto-Consum
fara injectie in retea


Delphi Electric asigura livrarea, instalarea si punerea in functiune a sistemelor fotovoltaice on-grid cu puteri incepand de la 1kW. Sistemul fotovoltaic ON-GRID functioneaza impreuna cu un contor bidirectional, iar ceea ce se produce dar nu se consuma pe timp de zi, va fi injectat in reteaua electrica si valorificat. In acest fel, nu doar ca se va elimina factura de energie electrica, dar se vor castiga bani prin vanzarea energiei produse.

SMA ENERGY METER reprezinta o soluție de măsurare de înaltă performanță a energiei în sistemele fotovoltaice ON-GRID pentru gestionarea energiei cu invertoare SMA. SMA Energy Meter calculează valorile măsurate electrice pe fază și le comunică prin intermediul rețelei Ethernet în rețeaua locală. În acest fel, toate datele privind alimentarea rețelei și energia electrică achiziționată, precum și generarea sistemului fotovoltaic, pot fi comunicate sistemelor SMA frecvent și cu un nivel înalt de precizie.

Integrarea SMA Energy Meter stabileste, in toate sistemele, o configuratie ideala coordonata a sistemului care garanteaza cea mai mare performanta si stabilitate, cu cele mai bune economii de cost si cresterea consumului propriu. Folosirea SMA Energy Meter cu sistemele fotovoltaice pentru consumul propriu va permite afișarea alimentării rețelei. În funcție de interfața grafică utilizată (local WebUI sau Sunny Portal / Sunny Places), este afișat și consumul local și puterea PV generată. Pentru funcționalitățile selectate de gestionare a energiei, este obligatorie utilizarea unui Meter de energie SMA pentru măsurarea punctului de conectare la rețea (de exemplu, Zero Export).

Următoarele dispozitive pot fi utilizate cu un SMA Energy Meter:

> SUNNY HOME MANAGER 2.0

> Data Manager M


 

PRODUSE SIMILARE