Acasa > Incalzire > Incalzire Radianta > Panouri Radiante VEITO > Panou Radiant AERO
Panou Radiant AERO

Panou Radiant AERO

Cod produs: V500055
Rating Produs: star star star star star
CERERE OFERTA
Panou Radiant AERO Panou Radiant AERO Panou Radiant AERO Panou Radiant AERO Panou Radiant AERO
Panouri Radiante VEITO

Panou radiant VEITO AERO  

 

Panourile Radiante VEITO - Solutia pentru o incalzire de viitor! Aceste panouri radiante in infrarosu sunt realizate folosind cele mai noi tehnologii cu fibra de carbon. Sunt robuste, rezistente la uzura si au o lunga durata de functionare a elementului incalzitor. Nu ocupa mult spatiu, datorita design-ului lor modern si ergonomic si pot fi comandate la distanta (in special modelele cu telecomanda).

Economie de Energie, Randament Ridicat si Design Modern

Panourile VEITO sunt foarte economice, avand un randament de 99.9% (energie electrica > caldura) respectiv un raport de 92% (energie radianta) si 8% (convectie), ele genereaza caldura in cateva secunde de la pornire. Toate modelele vin echipate cu consola de fixare si cablu de alimentare cu stecher.

Ideale pentru uz rezidential, comercial si industrial

Sunt potrivite pentru aplicatii atat la interior cat si la exterior: apartamente, case, gradini, sere, rulote, terase, restaurante, garaje, magazine, birouri, sali de sport, ferme, studiouri sau unitati de productie.

Panoul radiant VEITO AERO
este un model nou, frumos conceput, care se monteaza pe tavan sau perete. Acesta este dotat cu brate de fixare si are un aspect modern. Nu ocupa mult spatiu datorita design-ului sau, este adecvat pentru spatii inguste. Fiind un model clasic, simplu, acesta nu este dotat cu termostat sau intrerupator. Vine insotit doar de sistemul de fixare, cablul de alimentare si stecherul aferent. Fiecare componenta a acestui sistem a fost atent conceputa pentru a oferii performante la standarde ridicate si de lunga durata. Gradul de protectie este IP44.

Caracteristici Panou VEITO AERO

 

 Detalii de Instalare

Instalarea se face de catre o persoana autorizata (electrician autorizat). Poate fi montat atat pe perete cat si pe tavan, cu conditia ca inaltimea minima de instalare sa fie de 1.8m de la nivelul solului, astfel incat panoul sa nu poata fi atins in timpul functionarii.  Nu instalati panoul pe / in apropierea unei suprafete inflamabile. Respectati distanta minima de siguranta dintre corpul de incalzire si suprafetele inflamabile atunci cand se face montajul. Panoul ar trebui sa aiba intotdeauna o distanta de minim 0.5m de la plafon si peretii adiacenti. In cazul in care panoul se monteaza afara, este necesara instalarea unei prize de intemperii.

1.Montati cei 2 suporti pe partea din spate a panoului cu suruburile din dotare, pastrand o distanta corespunzatoare intre acestia.

2. Instalati ceilalti 2 suporti pe perete cu suruburile si diblurile furnizate pastrand aceeasi distanta intre ele.

3. Asezati si fixati panoul pe perete utilizand suruburile speciale furnizate.

4. Fixati cea mai buna pozitie pentru panou si strangeti complet suruburile.

PRODUSE SIMILARE

SOL SAL