Acasa > Incalzire > Incalzire Radianta > Panouri Radiante VEITO > Panou Radiant VEITO CH1800 XE
Panou Radiant VEITO CH1800 XE

Panou Radiant VEITO CH1800 XE

Cod produs: V500006
Rating Produs: star star star star star
CERERE OFERTA
Panou Radiant VEITO CH1800 XE Panou Radiant VEITO CH1800 XE
Panouri Radiante VEITO

Panou radiant VEITO CH 1800 XE  
 

Panourile Radiante VEITO - Solutia pentru o incalzire de viitor! Aceste panouri radiante in infrarosu sunt realizate folosind cele mai noi tehnologii cu fibra de carbon. Sunt robuste, rezistente la uzura si au o lunga durata de functionare a elementului incalzitor. Nu ocupa mult spatiu, datorita design-ului lor modern si ergonomic si pot fi comandate la distanta (in special modelele cu telecomanda).

Economie de Energie, Randament Ridicat si Design Modern

Panourile VEITO sunt foarte economice, avand un randament de 99.9% (energie electrica > caldura) respectiv un raport de 92% (energie radianta) si 8% (convectie), ele genereaza caldura in cateva secunde de la pornire. Toate modelele vin echipate cu consola de fixare si cablu de alimentare cu stecher.

Ideale pentru uz rezidential, comercial si industrial

Sunt potrivite pentru aplicatii atat la interior cat si la exterior: apartamente, case, gradini, sere, rulote, terase, restaurante, garaje, magazine, birouri, sali de sport, ferme, studiouri sau unitati de productie.

Panoul radiant VEITO CH1800XE este un model nou, frumos conceput, care se livreaza cu picior de sustinere - este livrat impreuna cu standul de sustinere. Nu ocupa mult spatiu datorita design-ului sau, este adecvat pentru spatii inguste. Panoul este fara telecomanda, controlul temperaturii se realizeaza manual, in functie de treapta setata de d-voastra si asigura o temperatura constanta in incapere. Pot fi setate doua trepte de putere: 900 si 1800W. Atunci cand panoul este lovit, se va opri automat. Daca se depaseste temperatura setata, va comuta automat pe inchis. Panoul CH1800XE are un panou de control , format dintr-un comutator cu doua trepte. Fiecare componenta a acestui sistem a fost atent conceputa pentru a oferii performante la standarde ridicate si de lunga durata. 

Caracteristici Panou VEITO CH 1800 XE

 

 Detalii de Instalare

                         Instalarea se face de catre o persoana autorizata (electrician autorizat). Nu instalati panoul pe / in apropierea unei suprafete inflamabile. Respectati distanta minima de siguranta dintre corpul de incalzire si suprafetele inflamabile atunci cand se face montajul. Panoul ar trebui sa aiba intotdeauna o distanta de minim 0.5m fata de peretii adiacenti. In cazul in care panoul se monteaza afara, este necesara instalarea unei prize de intemperii.

1. Montati cele doua parti ale bazei.

2. Introduceti profilul de aluminiu in locasul din baza si apasati pana se aude un click.

3. Introduceti piesa de conectare din plastic pe profilul de aluminiu.

4. Asamblati produsul pe standul acestuia. Strangeti piulita de conectare in mod adecvat pentru a asigura aparatul in pozitia respectiva. Inaltimea o veti ajusta din nou mai tarziu.

5. Lasati intotdeauna un spatiu liber de cel putin 0.5m in partea stanga si in partea dreapta a unitatii. De asemenea unitatea trebuie sa aiba cel putin 1.8m de spatiu liber, deasupra ei. Nu amplasati obstacole la o distanta mai mica de 1.8m de partea frontala a aparatului. 

6. Utilizati unitatea in locuri bine ventilate, in care exista acces usor la prize. Conectati intotdeauna unitatea, direct la reteaua de curent. Nu utilizati prelungitor.

 

PRODUSE SIMILARE