Acasa > Incalzire > Incalzire Radianta > Panouri Radiante VEITO > Panou Radiant VEITO CH1800 RE
Panou Radiant VEITO CH1800 RE

Panou Radiant VEITO CH1800 RE

Cod produs: V500007
Rating Produs: star star star star star
CERERE OFERTA
Panou Radiant VEITO CH1800 RE Panou Radiant VEITO CH1800 RE Panou Radiant VEITO CH1800 RE Panou Radiant VEITO CH1800 RE
Panouri Radiante VEITO

Panou radiant VEITO CH 1800 RE  
 

Panourile Radiante VEITO - Solutia pentru o incalzire de viitor! Aceste panouri radiante in infrarosu sunt realizate folosind cele mai noi tehnologii cu fibra de carbon. Sunt robuste, rezistente la uzura si au o lunga durata de functionare a elementului incalzitor. Nu ocupa mult spatiu, datorita design-ului lor modern si ergonomic si pot fi comandate la distanta (in special modelele cu telecomanda).

Economie de Energie, Randament Ridicat si Design Modern

Panourile VEITO sunt foarte economice, avand un randament de 99.9% (energie electrica > caldura) respectiv un raport de 92% (energie radianta) si 8% (convectie), ele genereaza caldura in cateva secunde de la pornire. Toate modelele vin echipate cu consola de fixare si cablu de alimentare cu stecher.

Ideale pentru uz rezidential, comercial si industrial

Sunt potrivite pentru aplicatii atat la interior cat si la exterior: apartamente, case, gradini, sere, rulote, terase, restaurante, garaje, magazine, birouri, sali de sport, ferme, studiouri sau unitati de productie.

Panoul radiant VEITO CH1800RE este un model nou, frumos conceput, care se livreaza cu picior de sustinere - este livrat impreuna cu standul de sustinere. Nu ocupa mult spatiu datorita design-ului sau, este adecvat pentru spatii inguste. Prin intermediul unei telecomenzi, acesta poate fi controlat de la distanta. Controlul automat al temperaturii regleaza consumul de energie in functie de setarea d-voastra si asigura o temperatura constanta in incapere. Pot fi setate 4 trepte de putere: 900W - 1200W - 1500W - 1800W. Panoul VEITO CH1800RE are un panou de control format dintr-un display si un buton de comanda. Pe langa controlul de la distanta al panoului radiant, treptele de putere pot fi ajustate printr-o simpla apasare pe butonul de comanda. Pe display este indicat nivelul temperaturii. Daca se depaseste temperatura setata, atunci panoul se va opri din functionare. Cand functia "TIMER" este activata, incalzirea se va opri automat la sfarsitul perioade de timp setate. Fiecare componenta a acestui sistem a fost atent conceputa pentru a oferii performante la standarde ridicate si de lunga durata. Cu telecomanda aferenta se pot controla toate functiile si setarile acestuia:

- reglarea treptelor de putere

- activarea si setarea functiei "TIMER"

- activarea si setarea functiei de control automat al temperaturii

Toate panourile VEITO CH1800RE si telecomenzile lor au aceeasi frecventa, astfel incat este posibil a controla mai multe panouri CH1800RE cu aceeasi telecomanda.

Caracteristici Panou VEITO CH 1800 RE

 Detalii de Instalare

                         Instalarea se face de catre o persoana autorizata (electrician autorizat). Nu instalati panoul pe / in apropierea unei suprafete inflamabile. Respectati distanta minima de siguranta dintre corpul de incalzire si suprafetele inflamabile atunci cand se face montajul. Panoul ar trebui sa aiba intotdeauna o distanta de minim 0.5m fata de peretii adiacenti. In cazul in care panoul se monteaza afara, este necesara instalarea unei prize de intemperii.

1. Montati cele doua parti ale bazei.

2. Introduceti profilul de aluminiu in locasul din baza si apasati pana se aude un click.

3. Introduceti piesa de conectare din plastic pe profilul de aluminiu.

4. Asamblati produsul pe standul acestuia. Strangeti piulita de conectare in mod adecvat pentru a asigura aparatul in pozitia respectiva. Inaltimea o veti ajusta din nou mai tarziu.

5. Lasati intotdeauna un spatiu liber de cel putin 0.5m in partea stanga si in partea dreapta a unitatii. De asemenea unitatea trebuie sa aiba cel putin 1.8m de spatiu liber, deasupra ei. Nu amplasati obstacole la o distanta mai mica de 1.8m de partea frontala a aparatului. 

6. Utilizati unitatea in locuri bine ventilate, in care exista acces usor la prize. Conectati intotdeauna unitatea, direct la reteaua de curent. Nu utilizati prelungitor.

 

PRODUSE SIMILARE