Acasa > Incalzire > Incalzire Radianta > Panouri Radiante VEITO > Panou Radiant VEITO BLADE 2500
Panou Radiant VEITO BLADE 2500

Panou Radiant VEITO BLADE 2500

Cod produs: V500013
Rating Produs: star star star star star
CERERE OFERTA
Panou Radiant VEITO BLADE 2500 Panou Radiant VEITO BLADE 2500 Panou Radiant VEITO BLADE 2500
Panouri Radiante VEITO

Panou radiant VEITO BLADE 2500  
 

Panourile Radiante VEITO - Solutia pentru o incalzire de viitor! Aceste panouri radiante in infrarosu sunt realizate folosind cele mai noi tehnologii cu fibra de carbon. Sunt robuste, rezistente la uzura si au o lunga durata de functionare a elementului incalzitor. Nu ocupa mult spatiu, datorita design-ului lor modern si ergonomic si pot fi comandate la distanta (in special modelele cu telecomanda).

Economie de Energie, Randament Ridicat si Design Modern

Panourile VEITO sunt foarte economice, avand un randament de 99.9% (energie electrica > caldura) respectiv un raport de 92% (energie radianta) si 8% (convectie), ele genereaza caldura in cateva secunde de la pornire. Toate modelele vin echipate cu consola de fixare si cablu de alimentare cu stecher.

Ideale pentru uz rezidential, comercial si industrial

Sunt potrivite pentru aplicatii atat la interior cat si la exterior: apartamente, case, gradini, sere, rulote, terase, restaurante, garaje, magazine, birouri, sali de sport, ferme, studiouri sau unitati de productie.

Panoul radiant VEITO BLADE este un model nou, frumos conceput, se monteaza pe tavan sau perete. Acesta este dotat cu brate de fixare si are un aspect modern. Nu ocupa mult spatiu datorita design-ului sau, este adecvat pentru spatii inguste. Prin intermediul unei telecomenzi, acesta poate fi controlat de la distanta. Controlul automat al temperaturii regleaza consumul de energie in functie de setarea d-voastra si asigura o temperatura constanta in incapere. Pot fi setate 4 trepte de putere: 1000W - 1500W - 2000W - 2500W. Daca se depaseste temperatura setata, atunci panoul va comuta pe o treapta inferioara, ajungand pana la treapta minima, dar nu se va oprii. Cand functia "TIMER" este activata, incalzirea se va opri automat la sfarsitul perioade de timp setate. Gratarul de protectie este realizat din otel inoxidabil 304 cu o durata indelungata de viata. Fiecare componenta a acestui sistem a fost atent conceputa pentru a oferii performante la standarde ridicate si de lunga durata. Gradul de protectie este IP55. Cu telecomanda aferenta se pot controla toate functiile si setarile acestuia:

- reglarea treptelor de putere

- activarea si setarea functiei "TIMER"

- activarea si setarea functiei de control automat al temperaturii

Toate panourile BLADE si telecomenzile lor au aceeasi frecventa, astfel incat este posibil a controla mai multe panouri BLADE cu aceeasi telecomanda.

Caracteristici Panou VEITO BLADE 2500

Capacitate de incalzire: 12000 BTU/h
Putere: 2500 W
Spatiu de utilizare: 22 - 27 mp
Alimentare: 230 V
Greutate: 2.2 Kg
Dimensiuni: 93 x 13 x 9 cm
Grad protectie: IP55
Metoda de control: Telecomanda si buton de control manual
Functie de control: Control automat al temperaturii, 4 trepte de putere
 

 Detalii de Instalare

Instalarea se face de catre o persoana autorizata (electrician autorizat). Poate fi montat atat pe perete cat si pe tavan, cu conditia ca inaltimea minima de instalare sa fie de 1.8m de la nivelul solului, astfel incat panoul sa nu poata fi atins in timpul functionarii.  Nu instalati panoul pe / in apropierea unei suprafete inflamabile. Respectati distanta minima de siguranta dintre corpul de incalzire si suprafetele inflamabile atunci cand se face montajul. Panoul ar trebui sa aiba intotdeauna o distanta de minim 0.5m de la plafon si peretii adiacenti. In cazul in care panoul se monteaza afara, este necesara instalarea unei prize de intemperii.

1.Montati cei 2 suporti pe partea din spate a panoului cu suruburile din dotare, pastrand o distanta corespunzatoare intre acestia.

2. Instalati ceilalti 2 suporti pe perete cu suruburile si diblurile furnizate pastrand aceeasi distanta intre ele.

3. Asezati si fixati panoul pe perete utilizand suruburile speciale furnizate.

4. Fixati cea mai buna pozitie pentru panou si strangeti complet suruburile.
                        

PRODUSE SIMILARE